HTML

WRC blog

Hírek, vélemények a rally világbajnokság világából

Friss topikok

  • trx: héééé. folytassa mán! de ne ilyen piszlicsáréságokkal. rendes bejegyzésekkel. na. mileszmá. (2010.08.24. 13:45) A paródia életre kelt...

Archívum

Hirvonen indul Monte Carloban

2009.12.05. 15:22 pic-ard

A 2009-es rally vb második helyezettje, Miko Hirvonen, minden bizonnyal rajthoz áll az IRC sorozat nyitó futamán, a Monte Carlo Rallyn.

Hirvonen nem mással, mint a Ford új üdvöskéjével, az igencsak látványosra sikeredett Fiesta S2000-el fog indulni a városállam által védnökölt versenyen. Mivel négy hónap van a 2009-es szezon vége és a 2010-es kezdete között, jó lehetőség lesz számára, hogy kicsit gyakoroljon a következő évad rajtja előtt.

Hirvonen már tesztelte is az új vasat és nagy elégedettséggel számolt be az eseményről és természetesen elégedetten nyilatkozott az új autóról is.

Aki kíváncsi a az új Fiesta S2000-re, kattintson. Bár a hangja a olyan, minta többi S2000-esé (flex), a külseje elég meggyőző.

https://www.youtube.com/watch?v=N8-JtUmOEys&feature=player_embedded

 

Szólj hozzá!

Címkék: irc monte carlo hirvonen fiesta s2000

A bejegyzés trackback címe:

https://rally.blog.hu/api/trackback/id/tr711575988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása