HTML

WRC blog

Hírek, vélemények a rally világbajnokság világából

Friss topikok

  • trx: héééé. folytassa mán! de ne ilyen piszlicsáréságokkal. rendes bejegyzésekkel. na. mileszmá. (2010.08.24. 13:45) A paródia életre kelt...

Archívum

Izgalmasnak ígérkezik a szezonnyitó Svédországban

2009.12.15. 14:54 pic-ard

Nem elég, hogy Kimi Räikkönen ezen a versenyen debütál a WRC kategóriában a rally vb-n, Petter Solberg pedig valószínűleg ismét egy versenyképes autót kap, bejelentkezett a legendás Marcus Grönholm is egy laza "csapatásra".

Grönholm egy M-Sport-os Focus WRC-ben fog versenyezni szokásos navigátorával, Timo Rautiainennel. Jövőre épp tíz éve lesz, hogy a kétszeres világbajnok Svédországban megnyerte élete első rally vb futamát. Nem kis ambíciókkal indul harcba az "öreg", a győzelemért akar harcolni Loebékkel! Azért szerényen hozzátette: "Nem szabad figyelmen kívül hagynunk, hogy manapság nem rendelkezem akkora rutinnal, mint a mai legjobbak, de lehet, hogy a tesztek során ismét elkapom a fonalat."

Grönholm az érdekes nevű "Therminator Rally Team" csapat színeiben fog indulni, ahol a másik autót a finn amatőr, Matthias Therman terelgeti majd.

Forrás: wrc.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rally.blog.hu/api/trackback/id/tr351599825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása