HTML

WRC blog

Hírek, vélemények a rally világbajnokság világából

Friss topikok

  • trx: héééé. folytassa mán! de ne ilyen piszlicsáréságokkal. rendes bejegyzésekkel. na. mileszmá. (2010.08.24. 13:45) A paródia életre kelt...

Archívum

Solberg valószínűleg a Citroent választja

2009.12.05. 15:42 pic-ard

Bár a 2003-as világbajnok, Petter Solberg, pár héttel ezelőtt még úgy nyilatkozott, hogy a Ford is szóba jöhet, mint leendő megoldás, egyre közelebb kerül egy Citroenes megállapodáshoz.

Korábbi nyilatkozatai miatt szóba hozták Räikkönennel és a Citroen Junior csapatával is, de Kimi társa jövőre biztosan az egyre stabilabb teljesítményt nyújtó Sebastian Ogier lesz. Solberg a wrc.com-nak úgy nyilatkozott, hogy privát csapata - a Petter Solberg World Rally Team - már rendelkezik a jövő évi induláshoz szükséges büdzsé 70%-ával és jelenleg azon van, hogy a hiányzó részt megszerezze. Ha ez sikerül, akkor minden bizonnyal egy top-level C4 WRC-ben fog versenyezni 2010-ben

Solberg korábban felkínált a privát csapatánál egy helyet Räikkönennek is, ami kétségkívül jót tett volna büdzsének, de ez Kimi gyári szerződésével meghiúsult. Kár lenne, ha nem sikerülne az üzlet Petternek, mert vele biztosan egy üde színfoltját veszítené el, a manapság igencsak betegeskedő WRC sorozat.

Szólj hozzá!

Címkék: c4 raikkönen wrc solberg

A bejegyzés trackback címe:

https://rally.blog.hu/api/trackback/id/tr91576017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása